Se hvordan Helsingør Dagblad løste støjproblemet

Helsingør Dagblad har i længere tid klaget over støjen i deres redaktionslokale, da der helt naturligt foregår mange samtaler på samme tid mellem forskellige personer. Der er også meget højt til loftet hvilket sammen med de mange hårde overflader hæver støjniveauet.

støjreduktion med akustikplader på væg

Plader over vinduer på væg i Helsingør Dagblads redaktionslokale.

akustikplader på væg og loft til kontor

Plader på væg i Helsingør Dagblads redaktionslokale.

I et lokale hvor diskussioner og samtaler er utroligt vigtige, er det oplagt at sænke støjniveauet. Det gør samtalerne mere produktive og mindsker risikoen for stress. Vi satte akustikplader op som felter højt oppe på deres vægge hele vejen rundt i lokalet, hvilket gjorde lyden meget mere behagelig.

få et tilbud

Hvis dette lyder interessant så er de velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller brug kontaktformularen nedenfor.

KONTAKT OS