Se hvordan Helsingør Dagblad løste støjproblemet

De ansatte hos Helsingør Dagblad har i længere tid klaget over støjen i deres redaktionslokale, da der helt naturligt foregår mange forskellige samtaler på samme tid mellem forskellige personer. Udover det, er der meget højt til loftet hvilket sammen med de mange hårde overflader, hæver støjniveauet.

Plader over vinduer på væg i Helsingør Dagblads redaktionslokale.

Plader på væg i Helsingør Dagblads redaktionslokale.

I et lokale hvor diskussioner og samtaler er utroligt vigtige, er det oplagt at sænke støjniveauet, for at gøre samtalerne mere produktive og for at mindske risikoen for stress. Vi satte akustikplader op som felter højt oppe på deres vægge hele vejen rundt i lokalet, hvilket gjorde lyden meget mere behagelig.

få et tilbud

Hvis dette lyder interessant så er de velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller brug kontaktformularen nedenfor.

KONTAKT OS