AKUSTIKLOFT

Vi hjælper med at skabe ro hvor der i dag er støj og dårlig akustik.

AA Akustik tager hånd om alt fra tilbud til montage af lyddæmpende loft, inkl. demontering og reetablering af belysning.

Vi har løsninger til alle. Private hjem, kontorer, restauranter, skoler, børnehaver, og andre steder der er støj.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud på lydabsorberende plader ved at ringe på 7022 1724 eller ved hjælp af kontaktformularen.

BLIV RINGET OP

SÅDAN GØR DU

Hvad er et akustikloft – og hvad kan det hjælpe med?

Der er ikke noget så forstyrrende som høj, rungende støj, der kastes rundt mellem vægge og lofter. Det gælder både for private hjem, kontorer og institutioner. Når der er mange mennesker samlet på ét sted, så vil det give støj – men er akustikken samtidig dårlig og ude af balance, så bliver støjen hurtigt ulidelig, og det kan føre til mistrivsel.

Et akustikloft kan være med til regulere støjniveauet i rum, hvor der er højt til loftet, og hvor overfladerne er store og hårde – som i en sal, et storkontor eller en hall. Akustikplader eller lydflåder monteres på hele loftet, hvilket er med til at absorbere lyden i stedet for at slynge den videre. Det skaber langt mindre efterklang og giver et bedre indeklima med god akustik.

Akustiklofter til erhverv og private

Hvad end du oplever støj og dårlig akustik i dit eget hjem eller på arbejdet, så kan vi hos AA Akustik skræddersy en løsning, der minimerer støjgenerne. Vi kan tilpasse akustikloftet, så det falder naturligt ind i rummet uden at ødelægge udtrykket – og derudover demonterer og reetablerer vi naturligvis lamper osv. Det handler ikke om bare at plastre dit hjem eller dit kontor til med store lydisolerende plader, det handler derimod om at finde den rette og mest smagfulde løsning, der imødekommer og løser den problematik, du oplever.

Hvad en lyddæmpende loftplade – og hvad adskiller den fra et akustikloft?

Hos AA Akustik tilbyder vi et væld af forskellige akustik- og efterklangsregulerende løsninger, som tilpasses efter dit eller din arbejdsplads behov. På sigt kan for meget støj betyde mistrivsel, og derfor er det vigtigt at tage hånd om udfordringer, der bunder i for meget støj – for der findes heldigvis gode løsninger på problemet. Hos AA Akustik arbejder vi specialiseret med lydisolering og akustik og sørger altid for at finde en løsning, der imødekommer de støjgener, I oplever. I mange tilfælde kan problemer med akustik løses let ved montering af lyddæmpende loftsplader eller lydflåder, som det også kaldes.

Lydflåder og lyddæmpende loftsplader

Lyddæmpende loftsplader adskiller sig fra akustiklofter ved at være enkle plader, som sættes op der, hvor der er behov. Akustiklofter sættes op som et gennemgående, fast loft – eksempelvis i en stue eller i et køkkenalrum, hvor der er god loftshøjde og hårde overflader. De enkelte loftsplader sættes typisk op som lydflåder, hvilket giver et flot og rent udtryk, selvom pladerne er monteret ovenpå det eksisterende loft. Kunne lyddæmpende loftsplader være en løsning i dit hjem eller på arbejdspladsen? Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på opgaven.

AKUSTIKLOFTER TIL PRIVATE HJEM

HVAD ER DINE MULIGHEDER?

Se vores kunders lyddæmpende lofter

VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

Vi har over 15 år arbejdet med mange kunder. På vores cases side kan du se nogle af de seneste kunder og de forskellige løsninger vi har lavet for dem.

SE VORES SENESTE CASES

få et tilbud

Hvis dette lyder interessant så er de velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller brug kontaktformularen nedenfor.

KONTAKT OS