Akustikregulering fra AA Akustik

AKUSTIKLOFT

AA Akustik skaber ro hvor der i dag er støj og dårlig akustik. Vi tager hånd om alt fra tilbud til montage, inkl. demontering og reetablering af belysning.

→ Vi monterer trivsel hos alle:
Private boliger, arbejdspladser, institutioner, og alle andre steder med støjproblemer.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud.
Ring til os på 7022 1724 eller ved hjælp af kontaktformularen.

BLIV RINGET OP

  SÅDAN GØR DU

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  Katherine / Trustpilot-anmeldelse

  Thomas Fog / Trustpilot-anmeldelse

  Nicolai Paulsen / Google-anmeldelse

  Akustikloft – hvad er det og hvad kan det hjælpe med?

  Der er ikke noget så forstyrrende som høj, rungende støj, der kastes rundt mellem vægge og lofter. Det gælder både for private hjem, kontorer og institutioner.
  Når der er mange mennesker samlet på ét sted, opstår støj helt automatisk. Er akustikken på samme tid dårlig og ude af balance, bliver støjen hurtigt ulidelig, hvilket kan føre til mistrivsel.

  Et akustikloft kan være med til regulere støjniveauet i rum med store, hårde overflader hvor der er højt til loftet. Eksempelvis i en sal, et storkontor eller en hall.

  Opsætning af akustikloft i et sådant rum er med til at absorbere lyden i stedet for at slynge den videre. Det skaber langt mindre efterklang og giver et bedre indeklima med god akustik.

  Hvad en lyddæmpende loftplade – og hvad adskiller den fra et akustikloft?

  Vi tilbyder et væld af forskellige akustik- og efterklangsregulerende løsninger, som tilpasses efter dit eller din arbejdsplads behov. På sigt kan for meget støj føre til mistrivsel, og derfor er det vigtigt at tage hånd om udfordringer, der bunder i for meget støj.

  Hos AA Akustik arbejder vi specialiseret med lydisolering og akustik og sørger altid for at finde en løsning, der imødekommer de støjgener, der opleves. I mange tilfælde kan problemer med akustik løses let ved montering af et lyddæmpende akustikloft.

  Løsninger til både til erhverv og private

  Vi kan hjælpe dig uanset hvor i din hverdag støjgenerne opstår. Vi skræddersyer løsninger det matcher dine behov, og minimerer støjgener kraftigt.

  Vi kan tilpasse dit nye akustikloft, så det falder naturligt ind i rummet uden at ødelægge udtrykket. Få et konkurrencedygtigt tilbud på akustikloft allerede i dag.

  Se vores kunders akustikregulerede lofter.

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  Vi har over 15 år arbejdet med mange kunder. På vores cases side kan du se nogle af de seneste kunder og de forskellige løsninger vi har lavet for dem.

  SE VORES SENESTE CASES

  få et tilbud

  Hvis dette lyder interessant så er de velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller brug kontaktformularen nedenfor.

  KONTAKT OS