Akustikregulering fra AA Akustik

LYDDÆMPENDE PLADER

Vi hjælper med at skabe ro hvor der i dag er støj og dårlig akustik.

I mange moderne hjem er akustikken dårlig, da der er fokus på de åbne rum med højt til loftet. Samme udfordring gør sig gældende i rum indrettet til større forsamlinger såsom institutioner, sportshaller, storrumskontorer mm.
Det er der heldigvis råd for.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud.
Ring til os på 7022 1724 eller ved hjælp af kontaktformularen.

BLIV RINGET OP

  SÅDAN GØR DU

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  Katherine / Trustpilot-anmeldelse

  "Vi har kun følgende at sige "VI ELSKER JERES ARBEJDE OG RESULTATET" - funktionelt og super effektivt samt æstetisk - alle tre punkter sidder bare lige i skabet! Af hjertet TAK!!!!!!"

  Julie Holst-Knudsen / Uddrag fra mail

  Nicolai Paulsen / Google-anmeldelse

  Lyddæmpende plader minimerer støjen

  En af vores særligt populære produkter er lyddæmpende plader. Populariteten skyldes at de lyddæmpende plader er alsidige, og kan monteres på både loft og på vægge.

  De enkelte plader sættes typisk op som lydflåder, hvilket giver et flot og rent udtryk, selvom pladerne er monteret ovenpå eksisterende loft eller væg. Kunne lyddæmpende plader være en løsning i dit hjem eller på arbejdspladsen? Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på opgaven.

  Få en skræddersyet, lyddæmpende løsning

  Det er en udbredt misforståelse at man skal gå på kompromis med æstetikken når man får lavet lydisolering af et rum. Vi sørger for i samarbejde med dig at finde en smagfuld løsning, der passer perfekt til dig og dine rum.

  Hos os er det muligt både at købe de lyddæmpende plader enkeltvis, samt at købe pladerne inklusiv montering. Vi anbefaler dog at man vælger løsningen inklusiv montering, da vi på den måde kan garantere at monteringsarbejdet er gjort efter alle forskrifter.

  Kontakt os for et skræddersyet tilbud på en lyddæmpende løsning allerede i dag.

  Akustiklofter og lyddæmpende plader – hvad er forskellen?

  Lyddæmpende plader adskiller sig fra akustiklofter ved at være enkle plader som sættes op der hvor der er behov. Akustiklofter sættes op som et gennemgående, fast loft – eksempelvis i en stue eller i et køkkenalrum, hvor der er god loftshøjde og hårde overflader. Er du i tvivl om hvilken løsning der passer bedst til dig, er du meget velkommen til at kontakte os.

  Hos AA Akustik har vi alt hvad hjertet begærer af lyddæmpende løsninger.
  Eksempelvis:

  Vi rådgiver naturligvis, så du får den bedst mulige løsning til dine behov.

  Se vores kunders akustikregulerede lofter.

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  Vi har over 15 år arbejdet med mange kunder. På vores cases side kan du se nogle af de seneste kunder og de forskellige løsninger vi har lavet for dem.

  SE VORES SENESTE CASES

  få et tilbud

  Hvis dette lyder interessant så er de velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller brug kontaktformularen nedenfor.

  KONTAKT OS