Akustikregulering fra AA Akustik

ROCKFON AKUSTIKLOFT

Hos AA Akustik er vi specialister i akustiklofter. Med mange års erfaring inden for branchen, kan du trygt overlade eliminering af støj og dårlig akustik til os.

Vi værner om høj kvalitet og god service. Derfor anvender vi kun de bedste materialer, leverandører og samarbejdspartnere. Heriblandt Rockfon, som har lige så høje ambitioner som os. Rockfon akustikloft er lig med kvalitet, og den leverer og installerer vi hos dig. På den måde får du en effektiv og holdbar løsning, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud.Ring til os på 7022 1724 eller ved hjælp af kontaktformularen.

BLIV RINGET OP

  SÅDAN GØR DU

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  Katherine / Trustpilot-anmeldelse

  "Vi har kun følgende at sige "VI ELSKER JERES ARBEJDE OG RESULTATET" - funktionelt og super effektivt samt æstetisk - alle tre punkter sidder bare lige i skabet! Af hjertet TAK!!!!!!"

  Julie Holst-Knudsen / Uddrag fra mail

  Nicolai Paulsen / Google-anmeldelse

  Hvad kan et Rockfon akustikloft gøre for dig?

  Et Rockfon akustikloft sørger for at du får bugt med akustik i ubalance og støj. Larm der bliver kastet mellem vægge og loft skaber mistrivsel og ineffektivitet. Det er derfor vigtigt, at der bliver taget hånd om problemet hurtigst muligt. Med et Rockfon akustikloft får du et sundt indeklima der optimerer trivsel, og giver bedste forudsætninger for både produktivitet og kreativitet. En stor del af de nyopførte boliger har fokus på store, åbne rum. Lige netop denne type rum har ofte akustik udfordringer. Det er der heldigvis råd for. Vi har stor erfaring med opgaver i både private boliger, til kontorer og institutioner. Lad vores ekspertise komme dig til gode.

  Rockfon akustikloft, en miljøvenlig løsning

  Vi er kvalitetsbevidste i valget af vores produkter. Derfor vælger vi miljøvenlige løsninger, der passer til din bygning. Med et Rockfon akustikloft får du kvalitet udover det sædvanlige. Loftløsninger er bæredygtige og fremstilles af genanvendeligt materiale. Dette reducerer CO2-aftrykket. Vi er af den overbevisning, at tilfredsstillende resultater kommer gennem tæt kundekontakt. Derfor lytter vi til dine behov og ønsker. Ud fra disse yder vi vores kyndige ekspertise, og skaber et elegant akustikloft, som passer naturligt ind i din bygning. Vælg et miljørigtigt Rockfon akustikloft, som kan skabe et bedre indeklima i din bygning. 

  Se vores kunders akustikregulerede lofter.

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  Vi har over 15 år arbejdet med mange kunder. På vores cases side kan du se nogle af de seneste kunder og de forskellige løsninger vi har lavet for dem.

  SE VORES SENESTE CASES

  få et tilbud

  Hvis dette lyder interessant så er de velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller brug kontaktformularen nedenfor.

  KONTAKT OS