Akustikregulering fra AA Akustik

FÅ RO I DAGLIGDAGEN

AA Akustik skaber ro hvor der i dag er støj og dårlig akustik. Vi tager hånd om alt fra tilbud til montage, inkl. demontering og reetablering af belysning.

→ Vi monterer trivsel i køkken-alrum, stuer, soveværelser, og øvrige rum i jeres private boliger.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud.
Ring til os på 7022 1724 eller ved hjælp af kontaktformularen.

BLIV RINGET OP

  SÅDAN GØR DU

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  Katherine / Trustpilot-anmeldelse

  "Vi har kun følgende at sige "VI ELSKER JERES ARBEJDE OG RESULTATET" - funktionelt og super effektivt samt æstetisk - alle tre punkter sidder bare lige i skabet! Af hjertet TAK!!!!!!"

  Julie Holst-Knudsen / Uddrag fra mail

  Nicolai Paulsen / Google-anmeldelse

  AKUSTIK I KØKKEN-ALRUM

  Det er ofte køkken-alrummet, som har problemer med akustikken. Faktisk er det især i de skandinaviske køkken-alrum i hårde og minimalistiske materialer, at det kan være en stor udfordring at få akustikken til at spille sammen. Det kan være frustrerende, hvis der er problemer med akustikken. Typisk kommer det til udtryk i form af rungende lyd, ekko, høje skridt samt baggrundsstøj fra de andre rum i huset. Men hvordan skaber du så en bedre akustik i køkken-alrummet? Som eksperter, der dagligt arbejder med løsninger i forbindelse med dårlig akustik, vil vi hjælpe dig med at skabe ro i dit køkken-alrum.

  AKUSTIKLOFT MINIMERER EFTERKLANG

  Når der er mange mennesker samlet på ét sted, opstår der helt automatisk et højt støjniveau. Er akustikken på samme tid dårlig, bliver støjen hurtigt ulidelig. Dårlig akustik i køkken-alrum kan heldigvis løses med eksempelvis et akustikloft. Akustikloftet kan være med til regulere støjniveauet i rum med store, hårde overflader, hvor der er højt til loftet. Monterer du et akustikloft i dit køkken-alrum, vil det absorbere lyden i stedet for at slynge den videre. Loftet vil reducere efterklangen og du får derfor et køkken-alrum med god akustik.

  Akustikplader kan regulere akustikken

  Når vi skal løse problemer vedrørende akustik i køkken-alrum, er lyden ofte koncentreret omkring siddepladserne, hvor man sidder og spiser med sine gæster. Du kender det sikkert fra restauranter: Når mange mennesker taler på samme tid, går der ikke særlig lang tid, før man ikke kan høre, hvad personen overfor siger. Heldigvis kan problemet løses ved at montere akustikplader i enten loftet eller på væggen. De lydabsorberende akustikplader sættes op omkring eller over spisebordet.

  Akustikmaleri kan absorbere lyden

  Hvis spisebordet står op af en væg, kan lyden forbedres ved at sætte akustikmalerier op, så tæt på spisepladserne som muligt. Akustikmalerierne hjælper med at bryde og absorbere lyden, og der bliver dannet et behageligt lydmiljø ved spisestedet. Akustik i køkken-alrum kan altså reguleres på flere måder. Vi kan tilpasse vores akustikløsninger, så de falder naturligt ind i rummet uden at ødelægge boligens udtryk. Ønsker du hjælp til at finde en løsning på dårlig akustik i dit køkken-alrum, så tøv ikke. Kontakt os og få et konkurrencedygtigt tilbud allerede i dag.

  Se vores kunders akustikregulerede lofter.

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  Vi har over 15 år arbejdet med mange kunder. På vores cases side kan du se nogle af de seneste kunder og de forskellige løsninger vi har lavet for dem.

  SE VORES SENESTE CASES

  få et tilbud

  Hvis dette lyder interessant så er de velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller brug kontaktformularen nedenfor.

  KONTAKT OS