Akustikregulering fra AA Akustik

AKUSTIK MALERI

AA Akustik skaber ro hvor der i dag er støj og dårlig akustik. Vi tager hånd om alt fra tilbud til montage, inkl. demontering og reetablering af belysning.

→ Vi monterer trivsel hos alle:
Private boliger, arbejdspladser, institutioner, og alle andre steder med støjproblemer.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud.
Ring til os på 7022 1724 eller ved hjælp af kontaktformularen.

BLIV RINGET OP

  SÅDAN GØR DU

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  Katherine / Trustpilot-anmeldelse

  "Vi har kun følgende at sige "VI ELSKER JERES ARBEJDE OG RESULTATET" - funktionelt og super effektivt samt æstetisk - alle tre punkter sidder bare lige i skabet! Af hjertet TAK!!!!!!"

  Julie Holst-Knudsen / Uddrag fra mail

  Nicolai Paulsen / Google-anmeldelse

  Hvad er et akustikmaleri – og hvilken funktion har det?

  Der er ingen, der siger, at akustikregulerende løsninger ikke også kan have en design- og indretningsmæssig fordel. Med et akustikmaleri eller billede får du et stykke kunst og en lydisolerende funktion i ét produkt. Du kan med andre ord sætte et personligt præg på den løsning, du vælger at gå med, og samtidig nyde godt af den støjdæmpende funktion, der er i billedet. Vi arbejder målrettet med at skabe løsninger, der falder naturligt ind i rummet – men aldrig på trods af kvalitet og komfort. Derfor står akustikmalerier sjældent alene, men bruges typisk i forbindelse med andre former for akustikplader og lofter, da det giver den bedste effekt.

  Funktionel akustikregulerende løsning

  Fordelen ved akustikmalerier er, at de er nemme at inkorporere og montere lige dér, hvor der er plads, og hvor du måske alligevel manglede et stykke kunst på væggen. Mange vælger at hænge akustikbilleder op sammen med andre almindelige maleri, så udtrykket bliver en helhed og en del af den øvrige indretning. Hvis du tænker, at det lyder som en løsning, du kunne bruge i dit eget hjem, så vil vi anbefale dig at give os et ring eller sende en mail. Så kan vi samme finde en måde at komme dine støjgener til livs på.

  Se vores kunders akustikregulerede lofter.

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  Vi har over 15 år arbejdet med mange kunder. På vores cases side kan du se nogle af de seneste kunder og de forskellige løsninger vi har lavet for dem.

  SE VORES SENESTE CASES

  få et tilbud

  Hvis dette lyder interessant så er de velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller brug kontaktformularen nedenfor.

  KONTAKT OS