Akustikregulering fra AA Akustik

AKUSTIKPLADER

AA Akustik skaber ro hvor der i dag er støj og dårlig akustik. Vi tager hånd om alt fra tilbud til montage, inkl. demontering og reetablering af belysning.

→ Vi monterer trivsel hos alle:
Private boliger, arbejdspladser, institutioner, og alle andre steder med støjproblemer.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud.
Ring til os på 7022 1724 eller ved hjælp af kontaktformularen.

BLIV RINGET OP

  SÅDAN GØR DU

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  Katherine / Trustpilot-anmeldelse

  "Vi har kun følgende at sige "VI ELSKER JERES ARBEJDE OG RESULTATET" - funktionelt og super effektivt samt æstetisk - alle tre punkter sidder bare lige i skabet! Af hjertet TAK!!!!!!"

  Julie Holst-Knudsen / Uddrag fra mail

  Nicolai Paulsen / Google-anmeldelse

  Hvad er en akustikplade – og hvad gør den?

  Der findes et væld af muligheder, når det gælder regulering af akustik i rum, hvor støj kan være et forstyrrende og stressende problem. Fordelen ved akustikregulering med akustikplader er, at løsningerne kan skræddersyes, så de tilpasses og imødekommer de specifikke udfordringer, du oplever i dit hjem, i børnenes institutionen eller på din arbejdsplads.

  En af løsningerne, vi hos AA Akustik gør brug af, er akustikplader, som kan monteres i loftet og/eller på væggene, alt efter hvad præferencerne og mulighederne er for montering. Akustikplader bruges til reguleringen af lyden i rum, hvor der typisk er højt til loftet og store, hårde overflader, som kaster lyden rundt. Det kan eksempelvis være i store fælleskontorer eller i moderne hjem, hvor indretningen er minimalistisk og med høj til loftet.

  Skræddersyede akustikløsninger

  Hos AA Akustik er vi specialister i at lave løsninger med akustikplader, så reguleringen af akustikken tilpasses behovet for støjbegrænsning, samtidig med at løsningen tilpasses rummets funktion og udtryk. Der er ikke to rum, der er ens, og derfor skræddersyer vi løsningen til ethvert rum og kunde. Derudover tager vi hånd om hele processen fra tilbud til montage, hvilket er inklusiv demontering og reetablering af belysning.

  Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på en løsning med akustikplader? Tøv ikke med at kontakte os på mail, telefon eller gennem kontaktformularen her på hjemmesiden.

  Se vores kunders akustikregulerede lofter.

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  Vi har over 15 år arbejdet med mange kunder. På vores cases side kan du se nogle af de seneste kunder og de forskellige løsninger vi har lavet for dem.

  SE VORES SENESTE CASES

  få et tilbud

  Hvis dette lyder interessant så er de velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller brug kontaktformularen nedenfor.

  KONTAKT OS