Akustikregulering fra AA Akustik

AKUSTIKLOFT I MINERALULD

AA Akustik skaber ro hvor der i dag er støj og dårlig akustik. Vi tager hånd om alt fra tilbud til montage, inkl. demontering og reetablering af belysning.

→ Vi monterer trivsel hos alle:
Private boliger, arbejdspladser, institutioner, og alle andre steder med støjproblemer.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud.
Ring til os på 7022 1724 eller ved hjælp af kontaktformularen.

BLIV RINGET OP

  SÅDAN GØR DU

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  Katherine / Trustpilot-anmeldelse

  "Vi har kun følgende at sige "VI ELSKER JERES ARBEJDE OG RESULTATET" - funktionelt og super effektivt samt æstetisk - alle tre punkter sidder bare lige i skabet! Af hjertet TAK!!!!!!"

  Julie Holst-Knudsen / Uddrag fra mail

  Nicolai Paulsen / Google-anmeldelse

  Hvad kan et akustikloft i mineraluld gøre for dig? 

  Høj og rungende støj der bliver smidt rundt mellem loftet og væggene i en bygning, er forstyrrende. Et akustikloft i mineraluld afhjælper dårlig akustik og støj. Netop materialet mineraluld er særligt lydabsorberende, og absorberer intet mindre end 80 procent af den lyd der bliver kastet mod den, modsat eksempelvis gipsvægge der blot absorberer 20 procent. 

  Er der samtidigt mange mennesker samlet på ét sted, hvor akustikken er ude af balance, kan det være til stor gene. Støj kan medføre mistrivsel, og kan skabe et dårligt arbejdsmiljø. Et akustikloft i mineraluld kan sørge for, at arbejdsmiljøet bliver optimalt. Hertil at effektiviteten blandt de ansatte stiger. Det kan således anses, som at være en effektiv løsning til at regulere støjniveauet i et rum. Især rum hvor overfladerne er hårde og store, eller hvor der er højt til loftet, kan drage fordel af et akustikloft i mineraluld.

  Skræddersyet akustikloft i mineraluld

  Hos AA Akustik får du skræddersyet dit akustikloft til din bygning og dine behov.

  Vi sørger for at akustikloftet bliver tilpasset rummet, så det får et naturligt udtryk. Hos os er kunden i fokus, og vi stræber efter tilfredsstillende resultater. Vi sørger for, at sikre en god oplevelse for dig som kunde.

  Derfor demonterer og reetablerer vi naturligvis altid lamper og andre ting. Derudover finder vi den mest optimale og elegante løsning, så støj og dårlig akustik ikke længere er et problem for dit indeklima.

  Se vores kunders akustikregulerede lofter.

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  Vi har over 15 år arbejdet med mange kunder. På vores cases side kan du se nogle af de seneste kunder og de forskellige løsninger vi har lavet for dem.

  SE VORES SENESTE CASES

  få et tilbud

  Hvis dette lyder interessant så er de velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller brug kontaktformularen nedenfor.

  KONTAKT OS