Akustikregulering fra AA Akustik

AKUSTIKPLADER TIL VÆG

AA Akustik skaber ro hvor der i dag er støj og dårlig akustik. Vi tager hånd om alt fra tilbud til montage, inkl. demontering og reetablering af belysning.

→ Vi monterer trivsel hos alle:
Private boliger, arbejdspladser, institutioner, og alle andre steder med støjproblemer.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud.
Ring til os på 7022 1724 eller ved hjælp af kontaktformularen.

BLIV RINGET OP

  SÅDAN GØR DU

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  Katherine / Trustpilot-anmeldelse

  "Vi har kun følgende at sige "VI ELSKER JERES ARBEJDE OG RESULTATET" - funktionelt og super effektivt samt æstetisk - alle tre punkter sidder bare lige i skabet! Af hjertet TAK!!!!!!"

  Julie Holst-Knudsen / Uddrag fra mail

  Nicolai Paulsen / Google-anmeldelse

  HVORDAN HJÆLPER EN AKUSTIKPLADE TIL VÆG?

  Oplever du, at lyden i dit hjem eller på din arbejdsplads ofte kammer over og bliver til støj, som både kan være til gene og en stressfaktor? I store fælleskontorer og køkkenalrum med højt til loftet kan det være svært at styre lyden og den efterklang, den giver. Men en måde at komme støjen til livs på er ved at montere lydabsorberende akustikplader, som netop kan være med til at holde støjen på et minimum.

  Akustikplader er en oplagt løsning til, hvordan man kan inkorporere akustikregulerende løsninger i rum, hvor der er højt til loftet. I sådanne tilfælde står akustikpladerne på væggene dog sjældent alene – de laves typisk i en løsning med loftsplader, da det giver det mest effektive resultat.

  FÅ STYR PÅ STØJGENERNE

  Støjgener er til for at blive løst – så enkelt kan det siges, og for os i AA Akustik, er det vores speciale. Vi arbejder med at skabe ro i hverdagen, hvad end du oplever støj på dit arbejde eller i dit hjem. Vi tager hånd om alt fra tilbud til montage, og sørger naturligvis for alt, hvad der hedder reetablering af belysning osv. Søger du en god løsning til dit private hjem, til kontoret, restauranten eller børnehaven? Lad os komme med et uforpligtende og gratis tilbud.

  Se vores kunders akustikregulerede lofter.

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  Vi har over 15 år arbejdet med mange kunder. På vores cases side kan du se nogle af de seneste kunder og de forskellige løsninger vi har lavet for dem.

  SE VORES SENESTE CASES

  få et tilbud

  Hvis dette lyder interessant så er de velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller brug kontaktformularen nedenfor.

  KONTAKT OS