AKUSTIKPLADER TIL VÆG

Vi hjælper med at skabe ro hvor der i dag er støj og dårlig akustik.

AA Akustik tager hånd om alt fra tilbud til montage, inkl. demontering og reetablering af belysning.

Vi har løsninger til alle. Private hjem, kontorer, restauranter, skoler, børnehaver, og andre steder der er støj.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller ved hjælp af kontaktformularen.

BLIV RINGET OP

SÅDAN GØR DU

Hvordan hjælper en akustikplade til væg?

Oplever du, at lyden i dit hjem eller på din arbejdsplads ofte kammer over og bliver til støj, som både kan være til gene og en stressfaktor? I store fælleskontorer og køkkenalrum med højt til loftet kan det være svært at styre lyden og den efterklang, den giver. Men en måde at komme støjen til livs på er ved at montere lydabsorberende akustikplader, som netop kan være med til at holde støjen på et minimum.

Akustikplader er en oplagt løsning til, hvordan man kan inkorporere akustikregulerende løsninger i rum, hvor der er højt til loftet. I sådanne tilfælde står akustikpladerne på væggene dog sjældent alene – de laves typisk i en løsning med loftsplader, da det giver det mest effektive resultat.

Få styr på støjgenerne

Støjgener er til for at blive løst – så enkelt kan det siges, og for os i AA Akustik, er det vores speciale. Vi arbejder med at skabe ro i hverdagen, hvad end du oplever støj på dit arbejde eller i dit hjem. Vi tager hånd om alt fra tilbud til montage, og sørger naturligvis for alt, hvad der hedder reetablering af belysning osv. Søger du en god løsning til dit private hjem, til kontoret, restauranten eller børnehaven? Lad os komme med et uforpligtende og gratis tilbud.

AKUSTIKPLADER TIL VÆGGEN

AKUSTIKPLADER GENERELT

Se vores kunders lyddæmpende lofter

VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

Vi har over 15 år arbejdet med mange kunder. På vores cases side kan du se nogle af de seneste kunder og de forskellige løsninger vi har lavet for dem.

SE VORES SENESTE CASES

få et tilbud

Hvis dette lyder interessant så er de velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller brug kontaktformularen nedenfor.

KONTAKT OS