AKUSTIKPANELER

Vi skaber ro hvor der i dag er støj og dårlig akustik.

AA Akustik tager hånd om alt fra tilbud til montage, inkl. demontering og reetablering af belysning.

Vi har løsninger til alle. Private hjem, kontorer, restauranter, skoler, børnehaver, og andre steder der er støj.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller ved hjælp af kontaktformularen.

BLIV RINGET OP

  SÅDAN GØR DU

  Vi løser støjproblemer

  Støjproblemer i hjemmet eller på arbejdspladsen kan være meget ubehageligt og føre til stress. Vores løsninger med lydisolering kan direkte forbedre livskvaliteten hos dig.

  Forbedring af lyd er vores speciale. Du kan få støjdæmpning på mange måder, men det vigtigste er at få en bedre akustik i rummet, for eksempel ved hjælp af træpaneler eller loftplader.

  Man kan godt foretage en akustisk måling, men dette vil ofte ikke være nødvendigt, da vi kan tilbyde en gratis beregning som er en udmærket guideline.

  Vi er førende inden for akustik forbedringer i køkken alrum hos private, men har også stor erfaring i at løse støj problemer i kontorområder og børnehaver. Vi har i 15 år lavet akustikregulering i over 1000 børnehaver.

  Støj på arbejdspladsen

  Du kan finde støj på mange slags arbejdspladser, men den mest skadende støj, er den indendørs hvor medarbejdere opholder sig det meste af dagen. I flerpersonerskontorer opstår der automatisk støj, fordi flere personer arbejder på samme tid, og fordi de ofte er store og åbne med hårde overflader.

  Call centre er specielt slemme, fordi at medarbejderne snakker meget med kunder i telefonen på samme tid.

  Restauranter og kantiner er støjmæssigt også nogle af de slemme arbejdspladser, fordi når der er mange gæster på en gang, så opfordrer det de forskellige grupper af gæster til gradvist at snakke højere og højere, for at de overhovedet kan snakke med hinanden.

  En anbefalet løsning som vi kan lave er, at udskifte gamle gips- eller perforerede gipslofter ud med mineraluldslofter. I denne løsning demonterer vi de gamle lofterplader og bortskaffer dem. Da vi kan genbruge skinnesystemet, vil denne løsning ofte være et prisbilligt alternativ.

  AKUSTIK I MODERNE HJEM

  Lyden i moderne danske hjem er over de seneste år blevet værre og værre på grund af måden de er bygget og indrettet på. Hårde overflader som ofte er brugt til loft, vægge, og gulve nu til dags reflekterer lyden frem og tilbage mange gange, hvilket gør efterklangstiden længere, hvilket giver støjproblemer.

  Nu til dags møblerer vi også generelt anderledes med færre møbler, gardiner, og gulvtæpper, hvilket normalt kunne absorbere noget af lyden og dække de hårde overflader til.

  Udover møbler og tæpper kan man også få særlige akustikbilleder, der dæmper støjen, du kan hænge på væggen. Selvom det ville hjælpe lidt, så er det ikke specielt effektivt.

  I et køkken alrum med højt til loftet og hårde overflader, hvilket efterhånden er et ret normalt rum at have nu til dags, skal der mere til at regulere akustikken – vi beregner efterklangen i dine rum, og skræddersyer en løsning til dig med vores træpaneler eller akustikplader på loft eller vægge, hvilket er det mest effektive.

  Se vores kunders akustikregulerede lofter.

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  Vi har over 15 år arbejdet med mange kunder. På vores cases side kan du se nogle af de seneste kunder og de forskellige løsninger vi har lavet for dem.

  SE VORES SENESTE CASES

  få et tilbud

  Hvis dette lyder interessant så er de velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller brug kontaktformularen nedenfor.

  KONTAKT OS