Akustikregulering fra AA Akustik

AKUSTIKVÆG

Gør noget godt for både indeklima og rumklang. Få monteret akustikvæg der dæmper støjen.

Hos AA Akustik er vi specialiserede i akustikvægge til akustikregulering og lydisolering. Vi skræddersyer løsninger, som tilpasses vores kunders behov uden at gå på kompromis med hverken komfort, kvalitet eller indretningsmæssige udtryk.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud.
Ring til os på 7022 1724 eller ved hjælp af kontaktformularen.

BLIV RINGET OP

  SÅDAN GØR DU

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  Katherine / Trustpilot-anmeldelse

  "Vi har kun følgende at sige "VI ELSKER JERES ARBEJDE OG RESULTATET" - funktionelt og super effektivt samt æstetisk - alle tre punkter sidder bare lige i skabet! Af hjertet TAK!!!!!!"

  Julie Holst-Knudsen / Uddrag fra mail

  Nicolai Paulsen / Google-anmeldelse

  Akustikvæg – hvad er det og hvad gør den?

  Støj kan være et stort problem i rum, hvor der er højt til loftet og fladerne store og hårde. Her er efterklangstiden ofte markant, hvilket skaber et forstyrrende støjniveau for dem, der befinder sig i rummet til dagligt. Dette problem ses ofte i rum med plads til store forsamlinger. Eksempelvis kantiner, klasselokaler, fælleskontorer og hall-lignende indgangspartier.
  I denne slags rum kan en akustikvæg hjælpe betydeligt på akustikken, og dermed forbedre indeklimaet.

  En akustikvæg standser ganske enkelt lyden i rummet når den ellers ville have ramt væggene. Når lyden rammer en akustikvæg, bliver den absorberet, frem for at blive slynget rundt.

  Med andre ord kan en akustikvæg forhindre dannelsen af efterklang, og dermed optimere akustikken i rummet. Når vi monterer akustikvægge, placerer vi dem således, at de dæmper lyden bedst muligt uden at forstyrre indretningen og funktionaliteten i rummet.

  Få lydreguleret dine rum med en akustikvæg

  Når vi monterer din akustikvæg, søger vi for at tage en god dialog med dig forinden. Dette sikrer at vi finder frem til den helt rigtige løsning, og at du bliver glad for det færdige resultat. Montering af en akustikvæg ændrer ikke nødvendigvis rummets udtryk. 

  Med mange års erfaring i branchen har vi set og prøvet lidt af hvert, og vi rådgiver dig naturligvis, så du får en løsning der passer perfekt til både dig og rummet. 

  Vi giver gerne et uforpligtende tilbud

  Kontakt os gerne hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en akutstikvæg, eller anden akustikregulerende løsning. Vi kan hjælpe uanset om det gælder en løsning til din arbejdsplads eller dit eget hjem.

  Vi står klar som sparringspartner og giver gerne råd og vejledning, så vi kan skabe balance i akustikken, og gøre dine rum rare at opholde sig i.

  Se vores kunders akustikregulerede lofter.

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  Vi har over 15 år arbejdet med mange kunder. På vores cases side kan du se nogle af de seneste kunder og de forskellige løsninger vi har lavet for dem.

  SE VORES SENESTE CASES

  få et tilbud

  Hvis dette lyder interessant så er de velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller brug kontaktformularen nedenfor.

  KONTAKT OS