AKUSTIKVÆG

Vi hjælper med at skabe ro hvor der i dag er støj og dårlig akustik.

AA Akustik tager hånd om alt fra tilbud til montage, inkl. demontering og reetablering af belysning.

Vi har løsninger til alle. Private hjem, kontorer, restauranter, skoler, børnehaver, og andre steder der er støj.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller ved hjælp af kontaktformularen.

BLIV RINGET OP

SÅDAN GØR DU

Hvad en akustikvæg – og hvad gør den?

Støj kan være et stort problem i rum, hvor der er højt til loftet og fladerne store og hårde. Her er efterklangstiden ofte markant, hvilket skaber et forstyrrende støjniveau for dem, der befinder sig i rummet til dagligt. Dette problem ses ofte i rum med store forsamlinger såsom kantiner, klasselokaler, fælleskontorer og hall-lignende indgangspartier.

Hos AA Akustik er vi specialiserede i akustikregulering og lydisolering. Vi skræddersyer løsninger, som tilpasses vores kunders behov uden at gå på kompromis med hverken komfort, kvalitet eller indretningsmæssige udtryk.

Akustikregulering i højloftede rum

En akustikvæg kan være en god løsning i rum, hvor lyden frit kan slynges rundt mellem vægge og lofter. Derfor gælder det med andre ord om at skabe nogle gode, lydisolerende områder, som kan absorbere og standse støjen, så der ikke dannes efterklang. Akustikvægge kan placeres og monteres således, at de dæmper lyden bedst muligt uden at forstyrre indretningen og funktionaliteten i rummet.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en akustikregulerende løsning til din arbejdsplads eller dit eget hjem, så tøv ikke med at tage kontakt. Vi står klar som sparringspartner og giver gerne råd og vejledning, så vi kan skabe balance i akustikken.

AKUSTIKPLADER TIL VÆGGEN

MULIGHEDER MED AKUSTIKVÆGGE

Se vores kunders lyddæmpende lofter

VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

Vi har over 15 år arbejdet med mange kunder. På vores cases side kan du se nogle af de seneste kunder og de forskellige løsninger vi har lavet for dem.

SE VORES SENESTE CASES

få et tilbud

Hvis dette lyder interessant så er de velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller brug kontaktformularen nedenfor.

KONTAKT OS