Sanne med tinnitus fik betalt akustiklofter af kommunen

Sanne har kronisk tinnitus, som gør at hun er strengt påvirket af dårlig akustik. Vi kom og gav hende et gratis og uforpligtende tilbud som hun var interesseret i. Hun søgte om bevilling for lofterne af sin kommune.

mindre støj i bolig med hvide plader i loftet

Lydflåde løsning i stue med demontering og reetablering af belysning.

loft med lamper og akustik plader

Lydflåder mellem spots i Køkken.

Kommunen betale for hendes akustiklofter på grund af hendes kroniske tinnitus. Vi kom og lavede en flot lydflåde løsning i deres stue, og en løsning med flåder mellem spots i deres køkken. Dette har hjulpet Sanne til at få en meget bedre hverdag.

få et tilbud

Hvis dette lyder interessant så er de velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller brug kontaktformularen nedenfor.

KONTAKT OS