Børnehave på Sydsjælland får akustikplader

I en børnehave på Sydsjælland var støjen næsten utålelig. Børnehaven havde for nylig flyttet ind på en skole som ikke var beregnet til det lydniveau som en børnehave når op på, hvilket var skyld i støjen. I fællesskab fandt vi frem til en løsning.

akustik plader i hvid store

Ekstra tykke plader i børnehaven.

akustikregulering i privat hjem hvide plader

Ekstra tykke plader i børnehaven.

På denne opgave monterede vi ekstra tykke plader som er endnu mere effektive end standard modellen. De blev sat op på både loft og væg hvilket øgede effekten, og de tilfredse pædagoger og andre ansatte siger at lyden er blevet forbedret utroligt meget.

få et tilbud

Hvis dette lyder interessant så er de velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller brug kontaktformularen nedenfor.

KONTAKT OS