Kristian og Kristina på Persillevej

Kristian og Kristina fra København oplevede dårlig akustik i deres nye rækkehus på Amager. I efteråret 2017 monterede vi akustiklofter i hele huset. Først i stuen, køkkenet og gangen – og i anden omgang, da familien havde oplevet effekten af akustikloftet, i resten af huset.

Vi demonterede og reetablerede selvfølgelig belysning med en autoriseret elektriker.

loft i privat hjem akustik

Lofterne i køkken alrum.

loft akustik til mindre støj i privat hjem børneværelse

Lydflåde i børneværelse.

“At få et akustikloft fra AA Akustik har på sin vis været som at få et helt nyt hjem. Det er meget mere behageligt at opholde sig i vores rækkehus nu, både når vi er os selv og ikke mindst, når vi har gæster. Akustikloftet dæmper støjen i en sådan grad, at huset faktisk føles større nu – idet vi bliver mindre forstyrrede af lyde og larm på tværs af huset.

AA Akustik var en imødekommende og professionel leverandør, og deres montør gjorde et virkelig flot stykke arbejde . Til de mange andre børnefamilier i moderne, nybyggede rækkehuse, kan vi kun sige: Tag fat i AA Akustik og få opsat et akustikloft.”

– Kristian

få et tilbud

Hvis dette lyder interessant så er de velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller brug kontaktformularen nedenfor.

KONTAKT OS