Akustikregulering fra AA Akustik

LYDDÆMPENDE LOFTPLADER

Vi hjælper med at skabe ro hvor der i dag er støj og dårlig akustik. Vi tager hånd om alt fra tilbud til montage, inkl. demontering og reetablering af belysning. Lige fra akustik til skoler og børnehaver til private hjem og kontorer.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud.
Ring til os på 7022 1724 eller ved hjælp af kontaktformularen.

BLIV RINGET OP

  SÅDAN GØR DU

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  "Vi har fået sat akustik plader op i loftet i hele huset og det har bare hjulpet på den dårlige lyd der var her før, vi er så glade og tilfredse for vores nye dejlige lyd i hjemmet 😀"

  Morten Børsting / Google-anmeldelse

  "Flot udført håndværk (Ecophon akustikloft), Loftet ser godt ud med ny LED belysning. Rummet blev afleveret pænt rengjort og til en fair pris. Stor tilfredshed herfra."

  Thomas Fog / Trustpilot-anmeldelse

  "Det skulle vi have fået gjort for lang tid siden. Vi er ovenud tilfredse, det er diskret og pænt sat op, og det er blevet en helt anden, og meget mere behagelig, stue at være i."

  Nicolai Paulsen / Google-anmeldelse

  Se vores kunders lyddæmpende lofter

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  Vi har over 15 år arbejdet med mange kunder. På vores cases side kan du se nogle af de seneste kunder og de forskellige løsninger vi har lavet for dem.

  SE VORES SENESTE CASES

   

  få et tilbud

  Hvis dette lyder interessant så er de velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller brug kontaktformularen nedenfor.

  KONTAKT OS