Akustikregulering fra AA Akustik

AKUSTIK KONTOR

Vi hjælper med at skabe ro hvor der i dag er støj og dårlig akustik. Vi tager hånd om alt fra tilbud til montage, inkl. demontering og reetablering af belysning. Lige fra akustik til kontorer og private hjem til børnehaver og skoler.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud.
Ring til os på 7022 1724 eller ved hjælp af kontaktformularen.

BLIV RINGET OP

  SÅDAN GØR DU

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  Katherine / Trustpilot-anmeldelse

  "Vi har kun følgende at sige "VI ELSKER JERES ARBEJDE OG RESULTATET" - funktionelt og super effektivt samt æstetisk - alle tre punkter sidder bare lige i skabet! Af hjertet TAK!!!!!!"

  Julie Holst-Knudsen / Uddrag fra mail

  Nicolai Paulsen / Google-anmeldelse

  Information om akustik og løsninger

  Støj og dårlig akustik kan være med til at skabe et ubehageligt miljø, som kan være stressende for både børn og voksne – og det er uanset, om det er hjemme hos dig selv, på arbejdspladsen eller i børnenes institution. Der findes mange former for støj, men den mest skadende form, er den man ofte oplever i rum, hvor mange kollegaer eller børn er samlet på én gang. Det kan være i store fælleskontorer, i kantiner eller i klasselokaler, hvor der ofte også er dårlig akustik.

  Mange oplever også støj og dårlig akustik i hjemmet – især i moderne huse med høj til loftet, store flader og minimalistisk indretning med få møbler. De store, hårde overflader sender lyden rundt i rummene, hvilket gør efterklangtiden længere. Det kan i sig selv give støjproblemer. Der findes heldigvis en løsning på støjgenerne, og det handler om at skabe god akustik.

  Skab ro i dagligdagen med god akustik

  AA Akustik tilbyder et væld af forskellige støjdæmpende løsninger, som kan være med at forbedre miljøet i dit hjem eller på arbejdspladsen. Vi skræddersyer en løsning, som imødekommer de behov, du oplever med støj og dårlig akustik. Det gør vi ved at regulere akustikken med eksempelvis akustikplader til vægge og lofter, akustikpuds, opslagstavler eller akustikbilleder. Mulighederne er mange!

  Oplever du støjproblemer, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os – vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.

  Støj på arbejdspladsen

  Du kan finde støj på mange slags arbejdspladser, men den mest skadende støj, er den indendørs hvor medarbejdere opholder sig det meste af dagen. I flerpersonerskontorer opstår der automatisk støj, fordi flere personer arbejder på samme tid, og fordi de ofte er store og åbne med hårde overflader.

  Call centre er specielt slemme, fordi at medarbejderne snakker meget med kunder i telefonen på samme tid.

  Restauranter og kantiner er støjmæssigt også nogle af de slemme arbejdspladser, fordi når der er mange gæster på en gang, så opfordrer det de forskellige grupper af gæster til gradvist at snakke højere og højere, for at de overhovedet kan snakke med hinanden.

  En anbefalet løsning som vi kan lave er, at udskifte gamle gips- eller perforerede gipslofter ud med mineraluldslofter. I denne løsning demonterer vi de gamle lofterplader og bortskaffer dem. Da vi kan genbruge skinnesystemet, vil denne løsning ofte være et prisbilligt alternativ.

  Vi løser støjproblemer

  Støjproblemer i hjemmet eller på arbejdspladsen kan være meget ubehageligt og føre til stress. Vores løsninger med lydisolering kan direkte forbedre livskvaliteten hos dig.

  Forbedring af lyd er vores speciale. Du kan få støjdæmpning på mange måder, men det vigtigste er at få en bedre akustik i rummet, for eksempel ved hjælp af loft- og vægplader.

  Man kan godt foretage en akustisk måling, men dette vil ofte ikke være nødvendigt, da vi kan tilbyde en gratis beregning som er en udmærket guideline.

  Vi er førende inden for akustik forbedringer i køkken alrum hos private, men har også stor erfaring i at løse støj problemer i kontorområder og børnehaver. Vi har i 15 år lavet akustikregulering i over 1000 børnehaver.

  AKUSTIK I MODERNE HJEM

  Lyden i moderne danske hjem er over de seneste år blevet værre og værre på grund af måden de er bygget og indrettet på. Hårde overflader som ofte er brugt til loft, vægge, og gulve nu til dags reflekterer lyden frem og tilbage mange gange, hvilket gør efterklangstiden længere, hvilket giver støjproblemer.

  Nu til dags møblerer vi også generelt anderledes med færre møbler, gardiner, og gulvtæpper, hvilket normalt kunne absorbere noget af lyden og dække de hårde overflader til.

  Udover møbler og tæpper kan man også få særlige akustikbilleder, der dæmper støjen, du kan hænge på væggen. Selvom det ville hjælpe lidt, så er det ikke specielt effektivt.

  I et køkken alrum med højt til loftet og hårde overflader, hvilket efterhånden er et ret normalt rum at have nu til dags, skal der mere til at regulere akustikken – vi beregner efterklangen i dine rum, og skræddersyer en løsning til dig med vores akustikplader på loft eller vægge, hvilket er det mest effektive.

  Se vores kunders akustikregulerede lofter.

  VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

  Vi har over 15 år arbejdet med mange kunder. På vores cases side kan du se nogle af de seneste kunder og de forskellige løsninger vi har lavet for dem.

  SE VORES SENESTE CASES

  få et tilbud

  Hvis dette lyder interessant så er de velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller brug kontaktformularen nedenfor.

  KONTAKT OS