AKUSTIK GIPS

Vi hjælper med at skabe ro hvor der i dag er støj og dårlig akustik.

AA Akustik tager hånd om alt fra tilbud til montage, inkl. demontering og reetablering af belysning.

Vi har løsninger til alle. Private hjem, kontorer, restauranter, skoler, børnehaver, og andre steder der er støj.

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller ved hjælp af kontaktformularen.

BLIV RINGET OP

SÅDAN GØR DU

Hvad er akustikgips – og hvad gør det?

Mange moderne hjem i dag er typisk karakteriseret af store rum med højt til loftet og store, hårde overflader i materialer som beton og gips. Rummelighed er lig med rumklang, og derfor er det vigtigt at man tager akustikken med i betragtning. Hertil kan akustikgips være en god løsning, som mange tyer til, fordi den blender naturligt ind og giver en fin finish til resten af rummet.

Akustikgips er lofter, der er akustikregulerende i sig selv. Loftet består af perforerede gipsplader, hvor hullerne i pladen gør, at lyden bliver absorberet, hvilken mindsker efterklangstiden. Denne form for akustikløsning er populær, fordi den kan inkorporeres nemt, når man alligevel er i gang med at tage stilling til sit nybyggede hjem. Et fastmonteret akustikloft med akustikgips er samtidig en god løsning, hvis man ønsker at forny sine gamle lofter og give hjemmet et mere moderne udtryk.

Akustikgips – en moderne løsning

Akustikgips er oplagt, hvis du ønsker en løsning, der er gennemgående og forholdsvis neutral. Derfor kan vi anbefale det som løsning i de fleste private hjem. Hos AA Akustik er vi specialister på området, og vi sørger derfor altid for at komme med en løsning, der er tilpasset dit hjem eller din arbejdsplads – hvad end akustikgips er fordelagtigt eller ej. Har du spørgsmål til os eller vores produkter, så er du velkommen til at tage kontakt til os.

AKUSTIK GIPS TIL VÆGGEN

MULIGHEDER MED AKUSTIK GIPS

Se vores kunders lyddæmpende lofter

VI LEVER AF TILFREDSE KUNDER

Vi har over 15 år arbejdet med mange kunder. På vores cases side kan du se nogle af de seneste kunder og de forskellige løsninger vi har lavet for dem.

SE VORES SENESTE CASES

få et tilbud

Hvis dette lyder interessant så er de velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud ved at ringe på 7022 1724 eller brug kontaktformularen nedenfor.

KONTAKT OS