Støjreduktion til Private

Oplever du, at det kan være svært at styre lyden og larmen i dit hjem – i eksempelvis køkkenalrummet, stuen eller hallen – så kan en akustikløsning fra AA Akustik være en mulighed for dig. Støjproblemer og dårlig akustik kan være et stort problem i hjem, hvor der er højt til loftet, store åbne rum og hårde overflader. Hos AA Akustik er vi specialister i forbedring af lyd, og vi skræddersyer løsninger, der imødekommer de behov og problemer, du oplever. Med den rette akustikregulerende løsning kan vi skabe ro i hverdagen for dig og familien.

Lad os regulere akustikken i dit hjem

Lyd, der kammer over og bliver til støj, kan være til gene og en stressfaktor, som gør miljøet ubehageligt at være i. Eftersom, at der ikke er to hjem, der er ens, så sørger vi for at sammensætte en akustikregulerende løsning, der imødekommer det problem, I oplever hjemme hos jer. Vi tilbyder et væld af muligheder og tager hånd om alt fra at give et tilbud til montage samt demontering og reetablering af belysning.

Vi er specialiserede i at lave løsninger med akustikplader, således at reguleringen af rumklangen og akustikken tilpasses behovet for støjbegrænsning. Ved hjælp af lofts- og/eller vægplader kan vi forbedre akustikken i højloftede rum og mindske efterklangen. En anbefalet løsning kan eksempelvis være at skifte gamle gips- eller perforerede gipslofter ud med mineraluldslofter. Bygger du og familien nyt, så kan det være en fordel allerede fra starten af at tænke akustikregulering ind, så løsningen bliver en naturlig del af rummet. Hos AA Akustik står vi naturligvis gerne til rådighed som sparringspartner med råd og vejledning, med vores 15 års erfaring.

Akustiklofter, der absorberer lyden

Der er ikke noget så forstyrrende som høj, rungende lyd, der kastes rundt mellem vægge og lofter. Ofte har det den virkning, at de folk der opholder sig i rummet taler endnu højere for at overdøve støjen. Det skaber hurtigt et miljø, der er ulideligt at være i, og derfor er akustikregulering en oplagt løsning til at få styr på efterklangen og akustikken i rummet.

Et akustikloft kan være med til at regulere støjniveauet i rum, hvor der er højt til loftet, bare overflader og hårde materialer – sådan som man ofte ser det i moderne, nybyggede hjem. Vi kan tilpasse akustikloftet, så det falder naturligt ind i rummet uden at ødelægge det æstetiske udtryk.

Akustikplader til væggen

På samme måde som med et akustikloft, så kan akustikplader også monteres på væggen, hvilket kan være en god mulighed for at regulere akustikken og efterklangstiden i rum med høj til loftet og store åbne flader. I sådanne tilfælde står akustikpladerne på væggene dog sjældent alene – de laves typisk i en løsning med loftsplader, da det giver det mest effektive resultat.

Det handler dog ikke om at plastre hele dit hjem til med lydisolerende plader, der gælder i højere grad om at placere dem de rette steder, så lyden absorberes og akustikken reguleres på den mest effektive og smagfulde måde. Derfor foretager vi altid en beregning, der fungerer som en guideline for, hvordan vi bedst muligt løser problemet med støj hjemme hos dig.

Hvis det lyder interessant for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Så giver vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven – samt tager en snak om mulighederne i dit hjem.