Støjreduktion til Institutioner

Hos AA Akustik er vi førende inden for akustikforbedringer. Vi har mange års erfaring på området og ved, hvordan man skræddersyer en effektiv akustikløsning til ethvert rum, institution og hjem. Et af de steder, hvor lyd hurtigt kan blive til støj, er netop i institutioner, hvor mange børn og voksne er samlet på én gang det meste af dagen. Er akustikken ikke reguleret korrekt, så kan store åbne rum hurtigt blive ulidelige at være i, fordi lyden slynges rundt mellem vægge og lofter. Det skaber et uroligt miljø for børnene såvel som et opslidende arbejdsmiljø for de voksne.

Vi skaber ro i hverdagen

Vi er specialister i forbedring af lyd og tilbyder et væld af forskellige løsninger, når det kommer til akustikregulering – og vi har netop god erfaring med støjreduktion til institutioner. Selvom der helt naturligt er meget støj i en børnehave eller på en skole, så kan lyden hurtigt blive et stressende element både for de voksne, der skal arbejde i støjen, men også for børnene, der tilbringer det meste af hverdagen i institutionen. Med de rette lydisolerende installationer kan vi skabe den rette, afbalancerede akustik i rummene, hvilket kan være med til at forbedre miljøet for både børn og voksne – og dermed skabe mere ro i hverdagen.

Akustikløsning til ethvert rum

Hos AA Akustik tilbyder vi som sagt et væld af akustikregulerende løsninger, som kan skræddersyes, så de passer perfekt ind i rummene, stilen og samtidig løser problemet med støj. Vi tilbyder altid en gratis beregning af lyden i rummet, hvilket fungerer som en god guideline for den løsning, vi skal skabe til jer. På den måde er vi sikre på, at vi ikke unødigt plastrer rummene til med akustikplader og -lofter, men at vi placerer dem rigtigt, så de virker.

Vi kan sammensætte en akustikregulerende løsning med akustikplader til både vægge og lofter, således at lyden absorberes og efterklangtiden forkortes markant. Det kan både være fulde lofter med akustikgips, det kan være akustikplader på væggene, hvor der er højt til loftet eller en anden løsning med en kombination heraf. Vi sørger naturligvis for at tage højde for belysningen i rummet – vi demonterer og reetablerer derfor også lamperne i rummet.

Vigtigheden af god akustik

De fleste har oplevet, hvordan det føles, når akustikken er dårlig i et rum, hvor mange mennesker er samlet på ét sted. Det er ikke rart. Faktisk kan støj være en stressende faktor, som kan gøre både arbejdsmiljø og opholdsrum ulidelige at være i. Derfor er det vigtigt, at man tager hånd om de støjproblemer, der måtte være til gene i institutioner, hvor børn og voksne bruger en stor del af deres dag. Med den rette løsning kan vi få styr på støjgenerne – hvad end det er i børnehaven, vuggestuen, skolens gymnastiksal eller kantine.

Lad os forbedre akustikken

Oplever du et højt støjniveau på din arbejdsplads eller i børnenes institution, så tøv ikke med at tage kontakt til os i AA Akustik. Vi kommer gerne forbi og tager et kig på opgaven – og kommer naturligvis med et gratis og uforpligtende tilbud om, hvordan vi kan regulere akustikken bedst muligt.