Støjreduktion til kontor

Oplever du og dine kollegaer støjgener i hverdagen? Det kan ofte være i fælleskontorer, store møde- og konferencelokaler eller åbne kantiner med højt til loftet, hvor lyden ikke bliver absorberet, men i stedet bliver til rungende larm. Hos AA Akustik er vi specialister i netop at skræddersy akustikregulerende løsninger, der kan imødekomme problemer med dårlig akustik og støj på arbejdspladsen.

Vigtigheden af god akustik

Lyd, der kammer over og bliver til støj, kan være et stressende element i en travl hverdag, hvor der er brug for fokus og koncentration. Derudover kan støjen hurtigt blive en stressfaktor i et kontor, hvor mange mennesker er samlet på ét sted, og hvor folk taler højt for at overdøve hinanden – som i et call-center. Her vil man ofte opleve, at arbejdsmiljøet er uroligt og ukomfortabelt, hvilket er utilstrækkeligt på en arbejdsplads, hvor der skal være plads til fordybelse.

Når vi hos AA Akustik hjælper vores kunder med en akustikløsning, der er regulerende og støjdæmpende, så sørger vi altid for at tilpasse løsningen til den enkelte situation og rummet, hvor problemet opleves. Vi skræddersyer med andre ord en løsning til hver enkelt kunde. På den måde sikrer vi, at vi ikke går på kompromis med komforten, kvaliteten og ikke mindst det æstetiske udtryk.

Vi laver støjreduktion til erhverv

Det er ikke unormalt, at der er larm og snak på en arbejdsplads, men når lyden bliver så forstyrrende, at det bliver til støj, så er det på tide at gøre noget ved den dårlige akustik. Det er typisk i rum, hvor der enten er højt til loftet, store flader, hårde materialer og mange mennesker samlet på én gang, eller i en kombination heraf, at mange erhverv oplever støjproblemer i hverdagen. Her bliver lyden typisk slynget rundt, hvilket skaber en rungende, støjende effekt. Måden at komme problemet til livs på er ved at installere støjreducerende løsninger i form af akustikplader til lofter og vægge.

Akustikløsninger til ethvert behov

Hos AA Akustik tilbyder vi et væld af forskellige akustikregulerende løsninger, som kan være med til at dæmpe støjen og afbalancere lyden i rummet. Vi tager altid bestik af den enkelte situation og udfører en måling af lyden i rummet, hvilket fungerer som en guideline for hvilken løsning, der er den bedste for jer. Vi kan lave kombinationer af akustikplader til væggene og lofter, fulde akustiklofter, opslagstavler der fungerer støjdæmpende.

Det gælder med andre ord om at standse lyden, så den absorberes og efterklangstiden forkortes. Det vil automatisk dæmpe den rungende fornemmelse og støjen i rummet, hvilket vil gøre arbejdsmiljøet mere komfortabelt for enhver medarbejder.

Lad os reducere støjen på kontoret

Hvis du synes, vores service lyder som det, der er behov for på din arbejdsplads, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står til rådighed som sparringspartner og ekspert på området – og kommer gerne med et gratis og uforpligtende forslag og tilbud på, hvordan vi kan løse støjgenerne på kontoret bedst muligt. Vi kommer desuden og tager hånd om opgaven i hverdage såvel som weekender.