Hvad tilbyder vi?

Akustikløsninger til ethvert behov

Hos AA Akustik tilbyder vi et væld af forskellige støjdæmpende og -regulerende akustikløsninger, som kan være med til at skabe mere ro i dagligdagen – hvad end det er i hjemmet, i børnehaven eller på arbejdspladsen. De fleste kender til oplevelsen af, at lyden i et rum kan være til gene, når akustikken er dårlig og ude af balance. Heldigvis er der råd for problemet – og det er her, de akustikregulerende løsninger, vi tilbyder hos AA Akustik, kommer ind i billedet.

Specialister i lyd og akustik

Vi er specialister i forbedring af lyd og tilbyder derfor skræddersyede løsninger, der kan være med til at skabe mere ro der, hvor du og familien eller kollegaerne tilbringer meget tid og oplever støjgener. Vi arbejder med vores løsninger, så de imødekommer de behov, I har. Det kan være regulering af akustikken i et rum med akustikplader til lofter og/eller vægge, akustikpuds, opslagstavler eller akustikbilleder. Mulighederne er mange.

Støj på arbejdspladsen

Når vi hjælper vores kunder med en akustikløsning, der er regulerende og støjdæmpende, så søger vi for at tilpasse løsningen til den enkelte situation og rummet, hvor problemet opleves. Vi tager derfor højde for hverken at gå på kompromis med komfort, kvalitet eller det æstetiske udtryk.

Støj på arbejdspladsen er ikke unormalt – og særligt i rum, hvor der er højt til loftet, fladerne er store og hårde, og hvor mange mennesker er samlet på én gang. I den slags rum er efterklangstiden typisk markant længere, hvilket skaber et forstyrrende støjniveau for dem, der befinder sig i rummet til dagligt. Problemet ses typisk i kantiner, storkontorer, klasselokaler og lignende, hvor det kan være svært at styre lyden.

Når man skal regulere støjniveauet i et rum, hvor akustikken er dårlig, gælder det om at standse lyden, når den kastes rundt mellem store, hårde flader. Det kan man blandt andet gøre ved at installere forskellige løsninger – såsom akustiklofter, akustikplader, akustikvægge og andre funktionelle løsninger, der falder naturligt ind i rummet.

Oplever du støjproblemer i hjemmet?

Ligesom støj kan være et problem på arbejdspladser med store forsamlinger i store rum, så oplever mange også problemer med støj og dårlig akustik i hjemmet. Dårlig akustik kan være med til at skabe et ubehageligt, rungende miljø, som kan være stressende for børn såvel som voksne. Især i moderne hjem med højt til loftet, store åbne rum og hårde overflader som beton, fliser og gips, kan en akustikløsning være en måde at regulere den rungen, man ofte vil opleve her.

Oplever du generende støj som følge af dårlig akustik i dit hjem, så kan vi i AA Akustik hjælpe dig med en løsning, der kan regulere lyden og efterklangen. Ofte oplever familier, at støjen kan være svær at styre i rum, hvor både børn og voksne opholder sig – såsom i køkkenalrummet eller stuen. Vi beregner efterklangen i dine rum og skræddersyer en effektiv akustikløsning med vores akustikplader til loftet eller væggene.

Lad os afhjælpe dine støjgener

Har du spørgsmål til vores akustikløsning eller til, hvilke muligheder der er for akustikregulering i dit hjem eller på arbejdspladsen, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tager udgangspunkt i de udfordringer, du oplever – hvad end det er i børnehaven på kontoret eller hjemme i privaten. Hvis det lyder interessant og som en løsning på dit støjproblem, så giv os et kald og få et gratis og uforpligtende tilbud.